Met je content op tafel

0

Content op tafel, terwijl je wacht op het eten. Ook te vertalen naar alle andere plekken waar mensen op iets wachten. Schotel ze eens wat boeiends voor, dan valt dat wachten niet meer op. Drie voorbeelden. Een eerder mooi voorbeeld staat in deze blog.

Gespreksstof

De berghut Pian dei Fiacconi in de Italiaanse Dolomieten vermaakt gasten met een heerlijk kijkplaatje. Allemaal zijn ze via een bepaalde route naar deze plaats van bestemming gekomen. Deze kunnen ze volgen op deze grappig geïllustreerde kaart. Zo raak je ook met andere eters in gesprek en wissel je tips uit. Voor je het weet, eet je samen en speel je potjes kaart tot het licht uitgaat. In zo’n hut is dat overigens al om 22 uur.

Content op tafel

Dagelijks nieuws

Bij het Witte Huis in Donkerbroek, een plaats in Friesland, hebben ze élke dag een nieuwe kaart. Want ’s ochtends checkt een medewerkster het weerbericht en het nieuws op internet. Zij knipt en redigeert daar wat in en plakt de tekst vervolgens in het ‘template placemats’ en klikt op ’50 x afdrukken’.

content op tafel

Als een blok

Gewoon aardig om naar te kijken: een drankkaart in een onverwachte vorm. Levert in elk geval even wat gespreksstof op. Gezien bij Kobalt in Amsterdam.

content op tafel

Mocht je leuke content op tafel tegenkomen, maak een foto en laat het weten via sociale media of ons contactformulier.

Share.

About Author

Begon een kwart eeuw geleden als journalist – meteen als freelancer. Nog altijd nieuwsgierig ondernemer in informatie. Houdt van mensen met expertise. Is begeesterd informatiedeler. Tapt spontaan ideeën. Leidt denksessies met flow.
Eigenaar KatCom (expertisemarketing), uitgever ContentFamily.nl + Content Bulletin (contentblogs), mede-oprichter Familie van i (contentschool) en fervent fotoblogger op Instagram: @DailyGreenspiration.

Leave A Reply