Zo raken mountainbikers aan je verslingerd

0

Het Biker’s Service Point in de Dolomieten is een voorbeeld van contentmarketing en sales op een toplocatie voor het publiek van mountainbikers.

Stel, je bent lekker op je mountainbike aan het denderen over het ruige, rotsige terrein rondom de Sasso Piatto en de Sasso Lungo. En ineens, is er wat mis aan je fiets. Gelukkig is er dan… het Biker’s Service Point met gereedschap van een topmerk. Die tools wil je dus straks ook thuis hebben. Ze hebben je geholpen op een moeilijk moment. Dat vergeet je nooit meer. Fijn dat de prijzen er al bij staan, kun je ze gelijk mobiel bestellen en laten thuisbezorgen (als je bereik hebt daarboven).

Verder is er ook fietsinfo beschikbaar op de achterkant, voor een stukje informatieve content. Zo kom je die route van de Sella Ronda wel door.

ContentmarketingMountainbikers en content

Share.

About Author

Begon een kwart eeuw geleden als journalist – meteen als freelancer. Nog altijd nieuwsgierig ondernemer in informatie. Houdt van mensen met expertise. Is begeesterd informatiedeler. Tapt spontaan ideeën. Leidt denksessies met flow.
Eigenaar KatCom (expertisemarketing), uitgever ContentFamily.nl + Content Bulletin (contentblogs), mede-oprichter Familie van i (contentschool) en fervent fotoblogger op Instagram: @DailyGreenspiration.

Leave A Reply